Onze kaart

Diner

Vanaf 17.30 uur en in de weekenden vanaf 17.00 uur.

menu

 

2 gangen naar keuze voorgerecht & hoofdgerecht 27,00

 

3 gangen naar keuze voorgerecht & hoofdgerecht & nagerecht 33,00

 

voorgerechten vlees • 10,00

 

gelakt buikspek oosterse scampi little gem oosterse saus

 

huisgerookte entrecote carpacciozongedroogede tomatenmayonaise • zongedroogde tomaatjes • pittenmix • grana padano

 

STEAK TARTAAR (RAUW) OSSENHAAS • doperwtencrème • gepofte spekaardappel • gepocheerd KWARTELEI • zoetzure groente • piccalilly

 

kip rouleau spinazie citroen manchego little gem • mango • kruidenkaas 

 

voorgerechten vis 10,00

 

zalmrilette crème fraîche avocadocrème • coquille • citroengel • little gem

 

makreel • komkommerhangop • citroengel • aardappel • zeekraal

voorgerechten vegetarisch 10,00

zoetzure biet  bloemkool  romanesco • aceto balsamico

 

soepen 8,50 

pomodorisoep  kruidenolie

 

dagsoep

maaltijdsalades (buiten de menu's om) • 15,00

carpaccio mesclun sla • tomaat • komkommer • rode ui • gemengde pitten • bosui • bieslook • grana padano • zongedroogde tomatenmayonaise

 

warme kip mesclun sla • rode ui • chili • cashewnoten • spek • croutons • tomaat • komkommer • frisse dressing

 

warme geitenkaas mesclun sla • serranoham • croutons • gemengde pitten • zongedroogde tomaatjes • komkommer • grove mosterddressing

 

vis • mesclun sla • dagverse vis • scampi's • rdoe ui • kapeprtjes • croutons • tomaat • komkommer • frisse dressing

 

Hoofdgerechten vlees • 18,50

tournedos (150 gram) • gegrild béarnaisesaus garnituur

 

gelakte short rib  oosterse lak  kruidenkorst  garnituur 

 

rib eye (180 gram)  chimmichurri  pommes anna 

 

speenvarken  gegrild kotelet honing tijmsaus • pommes charlotte

 

HOOFDGERECHTEN VLEES & vis • 18,50

 

TOURNEDOS & coquille • GEGRILD BÉARNAISESAUS GARNITUUR

 

hoofdgerechten vis   18,50          

                                                           

heilbot filet  hollandaise  parelcouscous  tomaatjes  boksoy • lente ui 

 

kabeljouwloin  geconfijt  paprika crème fraîche • doperwtenpesto courgette • pommes anna 

 

hoofdgerechten vegetarisch • 18,50

 

kastanjechampignons cannelones  king oyster gegrild  vegetarische jus • aceto vino bianco

 

groentetuintje  aardappelcrunch  regenboogwortel  seizoensgroenten 

 

Bij onze hoofdgerechten serveren wij friet en salade

 

extra supplementen  3,75

 

mandje brood  brood  smeersels

 

friet  mayonaise

Nagerechten • 7,50

appelverrassing • appelcompote • mousse van appel huisgemaakt koekje

 

chocolade • panna cotta van witte chocolade en aardbei • seizoensfruit • macaron • aardbeiensorbetijs

 

crema catalana • schuim • gegrilde ananas • karamelsAUS

 

kaasPLATEAU • LIMBURGSE GROT • TWENTSE BUNKER • BETTINE GRAND CRU BRABANTS BLAUW

 

voor onze kleine gasten (tot 12 jaar.)

Tomatensoep • room • 4,55

 

groentefrietjes (rauwkost) • dipsaus • 4,50

 

PastaBolognesesaus  8,50

 

Ossenhaaspuntjes • friet • worteltjes • tomaat • komkommer • 9,50

 

Scampi’s • friet • worteltjes • haricot verts • 9,50

 

Kinderpalet • friet • bitterballen • frikandel • kipnuggets • worteltjes • appelmoes • ketchup • mayonaise • 6,85

 

IJsbeker • vanille ijs • slagroom • 4,35

 

 

© Copyright - De Peer - Designed by Newton21 - Een deel van het beeldmateriaal mogelijk gemaakt door Simone Janssen Fotografie